Marissa van Studio Marissa

HI!

Hi! Mijn naam is Marissa, woon in Veenendaal, vriendin van Rody en verliefd op mijn tweelingjongens Novan en Lyan. 

Toen ik klein was vond ik het maar al te leuk om op de foto te staan en heeft mijn vader fotoboeken vol met dansende Marissa. Ik ben nog altijd dankbaar voor de foto’s die van mij zijn gemaakt zodat ik altijd terug kan kijken op mijn jeugd. 

In mijn pubertijd heb ik veel voor de lens mogen staan voor fotografen die mij vroegen voor verschillende opdrachten. Ik weet dus heel goed hoe het is om voor de lens te staan en deze kennis kan ik nu erg goed delen. 

In 2014 ben ik gaan studeren in Utrecht en heb daar onder andere fotografie gestudeerd. Mijn passie voor fotografie was geboren. 

In 2022 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen en maakte ik grotendeels zakelijke portretten voor bedrijven. De mensenmens die ik ben, koos ervoor om ook passie en emoties vast te leggen. Dit is de beste keuze voor mij geweest, want ik haal zoveel voldoening uit dit werk. Ik kan elke dag fotograferen en probeer mezelf telkens weer uit te dagen. 

 

 

Curly hair
Je kan mij al van de verte zien lopen, ik val namelijk op vanwege de grote bos blonde krullen. De krullen zijn van mezelf en zijn heel mooi.. maar eerlijk gezegd is het uitborstelen een drama.

Bodybuilding
Ik heb lang in de sportschool gewerkt als instructrice en daarnaast deed ik veel aan krachttraining. 5 jaar geleden heb ik dan ook meegedaan met een bodybuildwedstrijd en ben in de Bikini Wellness klasse 4e geworden. Het was enorm leuk en pittig om mee te doen. Ik kijk daarom ook altijd met trots terug op deze periode.

Ik heb gewerkt op het hoofdkantoor van Hunkemoller.
In mijn laatste studiejaar heb ik stage gelopen op de marketingafdeling van Hunkemoller. Het was een droom die uitkwam. Zo heb ik meegewerkt aan de website, campagne van Doutzen Kroes en promotiemateriaal wat uiteindelijk in de winkels hing.

Eigen Studio
Momenteel ben ik bezig om mijn droom werkelijkheid te maken en dat is… een eigen kantoor met fotostudio. Binnenkort is het dus mogelijk om bij mij op kantoor content te laten maken, speciale zakelijke portretten te laten schieten of gezellig een gezinsshoot te doen.