Wanneer moet ik een Newbornshoot inplannen?

De Perfecte Tijd voor een Newborn Shoot bij Studio Marissa: Vroeg Boeken voor de Mooiste Resultaten en Extra Korting

Een newborn shoot is een prachtige manier om de eerste dagen van je baby vast te leggen. Maar wat is nu de beste leeftijd om deze fotoshoot te plannen? Bij Studio Marissa raad ik aan om de shoot te laten plaatsvinden tussen de 5 en 14 dagen na de geboorte. Dit is het moment waarop je baby nog heerlijk slaapt, zich makkelijk in foetushoudingen laat leggen, en die unieke, pasgeboren charme heeft.

Waarom tussen de 5 en 14 dagen?

  • Slaperige Baby’s: In de eerste twee weken slapen baby’s het grootste deel van de dag. Dit maakt het eenvoudiger om ze in verschillende schattige poses te leggen zonder dat ze wakker worden. De diepe slaap zorgt ervoor dat ik zonder haast kan werken, waardoor de mooiste foto’s ontstaan.
  • Unieke Newborn Kenmerken: In deze periode heeft je baby nog de echte “newborn look” – van die zachte plooitjes tot de kleine donshaartjes op het lichaam. Na twee weken begint je baby langzaam meer wakker te worden en zich uit te strekken, waardoor het moeilijker wordt om dezelfde poses te creëren.
  • Minder Krampjes en Huidproblemen: Na de eerste twee weken kunnen baby’s last krijgen van darmkrampjes en kunnen er huidproblemen zoals babyacne ontstaan. Door de shoot vroeg te plannen, vermijd je deze mogelijke ongemakken.

Alternatief: Een Shoot rond de 2 maanden

Mocht je de newborn shoot in de eerste twee weken missen, of als je liever wacht, dan is het ook mogelijk om een fotoshoot in te plannen rond de 2 maanden. Dit is het moment waarop je baby’s eerste lachjes tevoorschijn komen en de ogen wijd open zijn om de wereld te verkennen. Deze fase is ideaal om de eerste interacties van je baby vast te leggen, met meer aandacht voor gezichtsuitdrukkingen en die prachtige, open oogjes.

Plan samen met de Zwangerschapsshoot en ontvang extra korting

Bij Studio Marissa begrijp ik dat het plannen van fotoshoots tijdens zo’n drukke tijd soms overweldigend kan zijn. Daarom bied ik een speciale korting aan als je je newborn shoot combineert met een zwangerschapsshoot. En het mooiste is: ik kom naar jullie toe! De shoots worden comfortabel bij jullie thuis gedaan, in jullie eigen vertrouwde omgeving. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer en geeft de foto’s een persoonlijke en intieme touch.

Waarom kiezen voor Studio Marissa?

Bij Studio Marissa heb ik jarenlange ervaring met het vastleggen van de kostbare momenten tijdens je zwangerschap en de eerste dagen van je baby. Ik zorg voor een veilige, warme en ontspannen omgeving waarin jij en je baby centraal staan. Mijn passie voor fotografie komt tot uiting in elk detail, van de zachte dekentjes tot de prachtige accessoires die ik meebreng naar jullie huis.

Hoe werkt het?

  1. Boek tijdens je zwangerschap: Neem contact met mij op zodra je zwanger bent om je plekje in mijn agenda te reserveren. We plannen zowel de zwangerschapsshoot als de newborn shoot (of de shoot rond 2 maanden) op een tijdstip dat jou het beste uitkomt, bij jou thuis.
  2. Flexibele planning: Ik begrijp dat baby’s zich niet altijd aan de planning houden. Daarom houd ik in mijn agenda rekening met enige flexibiliteit rond de geboortedatum en jouw beschikbaarheid voor de zwangerschapsshoot.
  3. Geniet van de shoots: Op de dag van de shoots kom ik naar jullie toe en zorg ik voor alles. Jij hoeft alleen maar te genieten van het moment en te weten dat je prachtige herinneringen creëert die een leven lang meegaan.

Wil je deze bijzondere tijd in je leven vastleggen? Boek vandaag nog je zwangerschapsshoot en newborn shoot bij Studio Marissa en ontvang mijn speciale korting voor dit prachtige pakket, allemaal in het comfort van je eigen huis!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *