Wie is het gezicht achter Studio Marissa?

Hi! Mijn naam is Marissa en ik ben de trotse oprichter en het gezicht achter Studio Marissa. Al mijn hele leven woon ik in het prachtige Veenendaal, waar ik samen met mijn vriend Rody, onze tweelingjongens Novan en Lyan, en onze maine coon kat Jinx een warm thuis heb gecreëerd in het mooie Petenbos.

Mijn creatieve reis begon al op jonge leeftijd en leidde me uiteindelijk naar Nimeto Utrecht, waar ik allround vormgever studeerde. Deze opleiding legde de basis voor mijn passie voor visuele kunst en ontwerp, maar het was mijn liefde voor fotografie die echt in mij groeide.

Mijn interesse in fotografie ontstond niet zomaar. In mijn jongere jaren stond ik vaak voor de camera en deed ik meerdere malen modellenwerk. Deze ervaringen maakten me nieuwsgierig naar wat er achter de lens gebeurde. Langzaamaan ontwikkelde ik een diepere connectie met het proces van fotograferen. Ik ontdekte hoe het is om mensen te helpen ontspannen, poseren en vooral te genieten van hun moment voor de camera. Door mijn ervaring als model begrijp ik als geen ander hoe het voelt om in de spotlights te staan, en dat helpt me nu om anderen op hun gemak te stellen tijdens fotoshoots.

Naast fotografie houd ik me ook bezig met socialmediamanagement. Het is mijn missie om bedrijven te helpen hun online zichtbaarheid naar een hoger niveau te tillen. Hiervoor creëer ik content en brandingfoto’s die de essentie van een merk vastleggen. Toch miste ik vaak de informele connecties en de puurheid van emotionele beelden. Dit verlangen bracht me terug naar de kern van mijn passie: het vastleggen van momenten die echt zijn, vol emotie en spontaniteit.

Fotografie is voor mij meer dan alleen een beroep. Het is een eer om deel uit te mogen maken van belangrijke momenten in het leven van anderen. Of het nu gaat om een zwangerschapsshoot, een newbornshoot, of een vriendinnenshoot, ik vind het telkens weer prachtig om mensen vast te leggen zoals ze echt zijn.

Ik nodig je van harte uit om mijn portfolio te bekijken en samen met mij te ontdekken hoe we jouw verhaal kunnen vastleggen. Laten we samen mooie herinneringen creëren!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *